Ida Bygden photography

Hej igen alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni ser fram emot vad helgen som kommer har att erbjuda. Dagens inlägg kommer att handla om det här med att hitta en bra och professionell fotograf i Örnsköldsvik med omnejd. Ni är nämligen en hel del som har haft frågor och funderingar angående detta, och då jag såklart vill vara till så stor hjälp som möjligt, kommer jag att tipsa er om den fotograf som jag själv valde att vända mig till för ett tag sedan, när jag behövde hjälp med att fotografera bilder på mina barn. Ida Bygden photography heter den fotograf som jag själv fick som tips utav en nära vän till mig, som även hon vänt sig till dem för att få bra hjälp inom fotografering. Jag har faktiskt länge letat efter en duktig och professionell fotograf, och tyvärr har jag stött på en hel del företag och fotografer som visat sig vara oseriösa och oprofessionella, vilket har känts väldigt tråkigt. Jag blev därför väldigt glad när jag hittade just Ida Bygden photography, då denna fotograf direkt kändes kvalitativ och pålitlig.

Hon arbetar väldigt mycket med kundservice, vilket är någonting som enligt mig är väldigt viktigt. Vi allihopa kunde därför känna oss väldigt bekväma och trygga i det företag vi valt, vilket var skönt. Hon visade sig även vara väldigt duktig och erfaren inom fotografi, och gav oss ett helt fantastiskt resultat. Bilderna blev skarpa och fina, och färgerna var helt fantastiska. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Skellefteå, Umeå eller Örnsköldsvik med omnejd att vända er till just Ida Bygden photography. Nu hoppas jag att ni får en bra helg, så hörs vi snart igen!